Pastatimbaali

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Pastatimbaali tuo vaihtelua pastalisukkeeseen. Erinomaisen hyvää tämä on italialaisen lihakastikkeen, Ragun kanssa. Ja lasiin tietysti italialaista punaviiniä.

Ainekset neljälle

  • 300g putkipastaa kuivana
  • 1 kananmuna
  • 100g ranskankermaa
  • 100g parmesaania
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl korppujauhoja

Vinkki: Pastatimbaaliin saa lisäsävyä, kun paistelet kyytiin sieniä, makkaraa tai lisäät erilaisia juustoja.

Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä napakaksi.

Voitele uunivuoka ja korppujauhota pinta. Sekoita kananmuna ja ranskankerma kulhossa. Raasta parmesaani sekaan.

Kun pasta on valmis, valuta huolellisesti ja kaada kulhoon. Sekoita munamassan kanssa. Kaada uunivuokaan.

Paista pastatimbaalia 180C asteessa 20 minuuttia.

Uunin jälkeen pastatimbaali saa jäähtyä hetken. Kumoa sitten tarjolle ja koristele.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi