Pasta Alfredo

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Pasta Alfredo on tyyppiesimerkki italialaisen ruoan nerokkuudesta. Tarvitset muutaman raaka-aineen ja erinomainen ruoka on hetkessä valmis. Kuten aina, panosta raaka-aineiden laatuun.

Ainekset neljälle

  • 300g fetuccini eli taglietelle pastaa
  • 100g parmesaanijuustoa
  • 50g voita
Lisäksi halutessasi
  • 1 dl ranskankermaa
  • persiljaa koristeeksi
Vinkki: Alkuperäinen Alfredo Di Lelion resepti syntyy ensimmäisistä kolmesta aineksesta. Nykypäivän pasta Alfredo saa lisäsäyvyä ranskankermasta.
Keitä pasta kolmessa litrassa vettä, johon on lisätty ruokalusikallinen suolaa. Kyllä, pastan keitinvedessä täytyy olla reipas suola. Muista jättää pasta napakaksi.
Sulata voi reilun kokoisella paistinpannulla. Älä ruskista. Raasta parmesaani.
Kun pasta on maalissa, siivilöi se ja laita voin sekaan pannulle. Sekoita parmesaani joukkoon ja pyöräytä lautasille.
Koristele ranskankermalla ja persiljalla.
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi