Parsasalaatti kiivimajoneesilla

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arviota)
Loading...

Parsa on kevään herkkuruoka numero yksi. Parsasalaatti saa tässä raikkaaksi kaverikseen kiivimajoneesin, joka tuo myös täyteläisyyttä annokseen. Varsinaista terveysruokaa!

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 8 vihreää parsaa
  • 1 kurkku
  • 1 rapea salaatti, esim. frisee

kiivimajoneesi

Valmista majoneesi, kuori kiivi ja aja se tasaiseksi majoneesiin sauvasekoittimella. Huuhtaise salaatti ja jätä kuivumaan.

Kuori parsaa kuorimaveitsellä ohuesti. Leikkaa tuuman pätkiksi ja kiehauta nopeasti, noin 2 minuuttia. Laita parsat kylmään veteen jäähtymään hetkeksi ja sitten talouspaperin päälle kuivumaan.

Kuori kurkut, leikkaa siemenosa pois ja paloittele.

Kasaa parsasalaatti tarjoiluastiaan ja laita kiivimajoneesi erillisessä kupissa tarjolle, josta jokainen voi ottaa mielensä mukaan.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi