Parsamunakas

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Parsamunakas niputtaa yhteen kaksi loistavaa raaka-ainetta; vihreän parsan ja kananmunan. Tämä munakas sopii lounaaksi hiilarikammoisillekin, kun jättää tuon mausteena olevan sokerin pois.

Ainekset kahdelle

  • 4 kananmunaa
  • 6 vihreää parsaa
  • 2 tl ruokaöljyä
  • 1 tl voita
  • 1/2 tl suola
  • 1/2 tl sokeri
  • 1/4 tl valkopippuri

Laita pannu liedelle lämpenemään. Kuori parsoista ohut kerros, leikkaa nuppupäät poikki ja siirrä sivuun. Pätki varret pieneksi ja halkaise nuput.

Laita varsipalat voin ja öljyn kanssa pannulle paistumaan minuutiksi.

Riko sillä aikaa munat kupissa ja vatkaa niitä haarukalla, että rakenne hajoaa kunnolla. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.

Kaada munat pannulle parsojen päälle. Koristele halkaistuilla nupuilla munakkaan pinta.

Paista parsamunakas kevyellä lämmöllä kypsäksi ja tarjoa heti.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi