Parsakeitto

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Keväinen parsakeitto on hienostunut ruoka vaikkapa juhlamenun aloitukseen.

Ainekset neljälle

  • 300g vihreää parsaa
  • 2 isoa jauhoista perunaa
  • 1 l kasvislientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl valkopippuria

Kuori perunat, pilko ja laita kasvisliemeen kiehumaan. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja pippurilla.

Kuori tällä välin parsat. Jätä nuput kokonaiseksi mutta pilko varret. Kun perunat ovat kiehuneet pehmeiksi, heitä parsat sekaan pariksi minuutiksi.

Ongi nuput keitosta talteen haarukalla. Lisää kerma ja aja sauvasekoittimella hyvin tasaiseksi. Maista ja mausta.

Koristele parsakeitto parsan nupuilla ja tarjoa heti.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi