Parmesaanipaneroidut ahvenfileet

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (31 arviota)
Loading...

Ahvenfileet ovat niin hyviä, ettei niitä kannata liiallisella lisämaulla pilata. Kevyt parmesaanipanerointi sopii kuitenkin kalalle oikein hyvin.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 4 ahvenfileetä
  • 1 koura raastettua parmesaania
  • 1 rkl korppujauhoja
  • ripaus valkopippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • oliiviöljyä

Huuhtaise ja kuivaa ahvenfileet talouspaperin päällä. Raasta laakealle lautaselle parmesaanijuustoa. Mausta juusto suolalla ja pippurilla sekä rapeuta korppujauholla.

Sipaise oliiviöljyä ahvenfileen molemmille puolille ja pyörittele parmesaaniseoksessa.

Tarttumaton pannu kuumaksi ja paista ahvenfileet nopeasti; minuutti tai pari per puoli.

Tarjoa parmesaanipaneroidut ahvenfileet esim. tomaattisen papumuhennoksen kanssa (ohje ohessa).

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi