Parmesaanidippi

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Parmesaanidippi on nopea ja helppotekoinen, silti erittäin herkullinen dippikastike mm. erilaisille makkararuoille. Kiilasta itse raastamalla saat tuoretta ja mehevää parmesaaniraastetta, joka maistuu huomattavasti paremmalle, kuin se kaupan kuiva valmisraaste.

Ainekset neljälle

  • 100g parmesaania kokonaisena*
  • 1 prk ranskankermaa
  • 2 kesäsipulia varsineen (tai salottisipulia)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • 1/4 tl valkopippuria

*kaupan valmiit parmesaaniraasteet ovat yleensä kuivahtaneet, eikä ne sovi tähän reseptiin.

Raasta parmesaani kulhoon. Sekoita mukaan oliiviöljy, etikka ja pippuri. Pilko sipuli myös kulhoon. Jätä hiukan kesäsipulin vihreitä renkaita koristeeksi.

Sekoita ranskankerma myös joukkoon ja jätä jääkaappiin hetkeksi tekeytymään.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi