Panzanella-leipäsalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arviota)
Loading...

Kannattaako kuivahtanutta leipää heittää roskiin? Ei, vaan siitä voi tehdä panzanella-leipäsalaatin. Helppo kesäherkku kasata vaikka kesämökillä.

Ainekset neljälle

  • 1 kpl kuivahtanut hiivaleipä
  • 1 pallo mozzarellaa
  • 1 puska basilikaa
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 koura oliiveja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolat ja pippurit

Vinegrette

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl vaalea balsamicoa
  • 1 tl sokeria

Kuutio leipä ja laita se paahtumaan pannulle oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Halkaise kirsikkatomaatit, paloittele mozzarella ja revi basilika.

Sekoita myös vinegrette. Kasaa salaatti lautasille ja pirskota vinegretteä päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi