Pannukakku

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arviota)
Loading...

Kun pitää perusasiat kunnossa, pannukakku onnistuu joka kerta. Hillojen ja marjojen kanssa pannari maistuu mahtavalle.

Viimeksi päivitetty

Ainekset kuudelle

  • 1 l kulutusmaitoa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 100g sulaa voita
  • 2 kananmunaa
  • Hilloa, hedelmiä tai marjoja

Vinkki; ahvenanmaan pannukakussa korvataan puolet maidosta mannapuurolla. Ripaus kardemummaa kuuluu myös mukaan.

Pyöräytä kuivat ainekset sekaisin kulhoon. Sekoita myös munat, voi ja maito. Sekoita ainekset ja jätä huilaamaan puoleksi tunniksi.

Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista pannukakkua 215C n. 30 minuuttia.

Uunin jälkeen pannari saa jäähtyä ja vetäytyä hetken, jolloin sitä on helpompi myös leikata.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi