Paneer butter masala

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Paneer butter masala on kasvissyöjien tuhti ja maukas herkku, joka syntyy todella nopeasti pannulla. Paneer-juustoa voi olla hankala löytää, mutta voit korvata sen maukkaammalla ja kiinteämmällä grillijuustolla.

Ainekset neljälle

  • 300g paneer- tai grillijuustoa
  • 200g paseerattua tomaattia
  • 1 rkl maustamatonta jogurttia
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1 rkl korianterijauhoja
  • 1 tl jeeraa
  • 1 tl suolaa
  • 1-5 chiliä, tulisuuden ja maun mukaan
  • 3 rkl voita
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 cm pätkä inkivääriä

Koristeeksi

  • 1 koura korianteria
  • 1 rkl maustamatonta jogurttia

Kuori ja silppua valkosipulit sekä inkivääri. Pese ja halkaise chilit. Kuutioi juusto.

Pannu lämpenemään ja siihen voita+ruokaöljyä. Lisää valkosipulit sekä inkivääri.

Paista pannulla juustoon nopeasti väriä pintaan. Varo ettei juusto ehdi alkaa sulaa.

Lisää pannuun sitruunan mehu sekä mausteet. Kuumenna nopeasti ja kaada tomaatti pannulle.

Annan kiehahtaa, sekoita hiukan jogurttia sekaan taittamaan tomaatin terää ja kaada paneer butter masala tarjoiluastiaan.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi