Palak paneer

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Palak paneer eli pinaattia sekä kotijuustoa löytyy jokaisen intialaisen ja nepalilaisen ravintolan listoilta. Erittäin helppo onnistua myös kotona. Kotijuusto antaa tähän curryyn mukavaa täyteläisyyttä.

Ainekset neljälle

  • 250g kotijuustoa
  • 100g tuoretta pinaattia
  • 1 dl kasvislientä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl jeeraa eli jauhettua juustokuminaa
  • 1 rkl jauhettua korianteria
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 pätkä inkivääriä
  • 2-4 kuivattua chiliä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • tuoretta korianteria koristeeksi

Kuori ja raasta inkivääri. Silpusta sipuli hienoksi. Laita kummatkin kattilaan ja ruokaöljyä perään. Kuullota hetken aikaa.

Laita kaikki mausteet perään ja sekoita. Anna aromien irrota hetken aikaa. Lisää sitten kasvislientä ja kiehauta.

Survo pinaatit kattilaan. Kuutioi kotijuusto ja kääntele se sekaan. Nosta palak paneer pöytään ja koristele korianterin lehdillä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi