Paistia Roquefortissa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arviota)
Loading...

Paistia Roquefort-sinihomejuuston kera on valloittava ja yksinkertainen ruoka. Paistin kun leikkaa ohueksi niin se kypsyy todella nopeasti.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 600g naudan sisäpaistia
  • 50g Roquefort-juustoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • 2,5dl puolikuivaa valkoviiniä
  • 1 dl kermaa
  • 1 tl pippuria

Ota liha tuntia ennen huoneenlämpöön.

Lastua siitä ohuita siivuja. Pippuroi siivuja kevyesti.

Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Laita loraus oliiviöljyä ja paista lihan pinta kiinni kummaltakin puolelta hyvin nopeasti. Voit paistaa useammassa erässä. Nostele lihat odottamaan.

Kaada viini pannulle ja anna kiehua kokoon. Lorauta sitten kerma ja murenna Roquefort perään. Kiehuta nätti, melko paksu koostumus.

Lisää pieni erä lihaa pannulle. Anna lämmetä ja nosta tarjoiluvuokaan. Tee loput erät samalla tapaa ja kaada lopuksi kastike lihojen päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi