Paistia osterikastikkeessa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (75 arviota)
Loading...

Osterikastike on yksi kiinalaisen keittiön kulmakivistä. Suolainen ja hyvin maukas osterikastike sopii moneen wokkiin.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 300g naudanpaistia
  • 5 kevätsipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl inkivääriraastetta
  • 2 rkl öljyä

Kastike

  • 2 rkl tummaa soijaa
  • 4 rkl osterikastiketta
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 1 tl perunajauhoja
  • 2 dl vettä
  • 1 tl pippuria

Sekoita kastike valmiiksi maustumaan. Suikaloi myös liha hyvin ohuiksi suikaleiksi (lihan syitä vastaan). Suikaloi myös kevätsipuli.

Kuumenna wokki melkein punaiseksi. Lorauta öljyä ja heitä lihat tirisemään.

Heitä valkosipuli ja inkivääri joukkoon. Paista kunnes liha kypsää n. 3 minuuttia.

Lisää myös kevätsipuli ja paista minuutti.

Lisää lopuksi kastike, odota kunnes kastike kiehahtaa ja valmista tuli.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi