Paistettu kiinankaali

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arviota)
Loading...

Paistettu kiinankaali on erittäin nopea ja helppo lisuke raikastamaan kiinalaisia liharuokia. Toimii varmasti myös grilliruokiemme kaverina.

Ainekset neljälle

  • 400g kiinankaalia
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl seesamiöljyä

Suikaloi kiinankaali. Ota iso paistinpannu ja siihen reipas lämpö. Lorauta ruokaöljyä ja kiinankaalit pannulle. Freesaa nopeasti ja lisäile loput ainekset päälle. Pyöräytä vikkelään sekaisin niin ettei kiinankaali ehdi lässähtää.

Kaada paistettu kiinankaali tarjolle ja nauti heti.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi