Paistettu halloumi

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (89 arviota)
Loading...

Lampaanmaidosta tehty aromikas ja suolainen halloumi-juusto tulee Kyprokselta. Se on koostumukseltaan sen verran tukevaa, että sitä voi huoletta paistaa pannulla. Juusto on myös erinomainen sivuosan esittäjä grillikekkereissä.

Ainekset neljälle

  • 250g halloumi-juustoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 granaattiomena (voi jättää pois, tai korvata karpaloilla)
  • mintun lehtiä

Leikkaa juustokimpale sormen paksuisiksi suikaleiksi. Pyörittele oliiviöljyssä ja pippurissa.

Kuumenna pannu tai grilli. Paista juustoviipaleita niin, että pinta saa nätin kullanruskean värin. Nosta jäähtymään.

Halkaise granaattiomena ja koverra siemeniä, sekä revi mintun lehtiä paistetun halloumin koristeeksi.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi