Paholaisenhillo paprikasta

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (26 arviota)
Loading...

Tulisen makea paholaisenhillo on oiva lisuke burgereille tai grillipöytään. Paholaisenhilloa voi tehdä ison potin kerralla, Jääkaapissa se säilyy pitkään.

Viimeksi päivitetty

Paholaisenhillo, noin 1 dl

  • 1 reipas paprika (väri vapaa)
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 0,5 dl vettä
  • 4 rkl sokeria
  • 1-3 chiliä

Laita ainekset kattilaan kiehumaan paprikaa lukuunottamatta.

Pese ja leikkaa paprika hiuksen ohuiksi siivuiksi (siemenet ja kanta pois tietysti). Näin ohuena paprikaa ei tarvitse kuoria.

Tiputtele paprikat kattilaan ja kansi päälle. Anna hautua hissukseen 20 minuuttia. Hämmennä ronskisti teräslusikalla niin että paprikat alkavat hilloutua. Jos nestettä on vielä liikaa, kiehuta ilman kantta niin että nesteet häviävät ja hillo on valmis. Jäähdytä paholaisenhillo ennen tarjoilua.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi