Taas yksi loistava kohde ylijääneelle paahtopaistille. Paahtopaistipatonki on näppärä kääräistä mukaan piknikille ja se maistuu mahtavalle roseviinin kanssa – kuplilla tai ilman.
Ainekset neljälle
- 200g paahtopaistia (kypsä)
- 2 patonkia
- salaattia
- 2 suolakurkkua
- 1 punasipuli
Piparjuurimajoneesi
- 2 – 3 rkl piparjuuritahnaa
- 1 dl majoneesia
- 1 tl sitruunanmehua
- 1 tl pippuria
- 1 tl sokeria
Sekoita piparjuurimajoneesi maustumaan.
Leikkaa patongit auki niin, että ne jäävät toisesta reunasta kiinni. Revi ja huuhtele salaatti. Siivuta suolakurkut, punasipuli ja paahtopaisti ohueksi.
Levitä piparjuurimajoneesia patongin leikkuupinnoille. Laita väliin salaattia, suolakurkkuja, paahtopaistia sekä punasipulia.
Paahtopaistipatonki on loistava eväs piknikille!