Paahdetut maa-artisokat

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arviota)
Loading...

Rapeakuoriset paahdetut maa-artisokat ovat uskomattoman maukkaita. Näin valmistettuna maa-artisokkaa ei tarvitse edes kuoria – homma joka on melko hermoja raastavaa.

Ainekset neljälle

  • 500g maa-artisokkia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl sokeria
  • suolaa
  • mustapippuria

Pese maa-artisokat huolellisesti ja leikkaa huonot kohdat pois, jos sellaisia on.

Kaada päälle oliiviöjyä ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.

Paahda maa-artisokkia 175C uunissa lähemmäs tunnin verran. Testaa haarukalla että ne ovat sisältä pehmeitä.

Tarjoa heti. Kylkeen sopii valkosipulinen aioli (resepti ohessa).

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi