Paahdettua porsaanpotkaa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arviota)
Loading...

Preussilaista miesruokaa parhaimmillaan. Maukas marinadi takaa porsaanpotkalle mehevän paiston. Hitaasti hyvä tulee.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

2 isoa porsaanpotkaa

Marinadi

  • 2dl tummaa olutta
  • 1 dl soijaa (tumma)
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 3 oksaa rosmariinia
  • 1 koura viherpippureita

Leikkaa possunpotkasta nahka katki parista kohtaa. Se muuten kiristyy uunissa ja puristaa lihasta mehut pihalle.

Ota iso pakastepussi ja laita marinadiainekset sinne. Pyörittele sekaisin.

Possunpotkat perään ja vähintään vuorokauden marinointi jääkaapissa.

Ota porsaanpotkat jääkaapista ja laita uunivuokaan. Paksuin nahka ylöspäin.

Kaada marinadit mukaan.

Uuni täysille ja porsaanpotkat uuniin. Käännä lämpö alemmas 150 asteeseen ja anna mennä 2-3 tuntia välillä marinadia lihalle lusikoiden. Possunpotkat ovat kypsiä kun liha irtoaa helposti luusta.

Upea tulos tulee myös tandooriuunissa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi