Paahdettu perunasalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Paahdetuista perunoista syntyy upean maukas perunasalaatti. Siihen kun lisää paahtovoimajoneesin, yhdistelmä lähentelee klassikkoa.

Ainekset kuudelle

  • 1 kg kiinteitä perunoita
  • 1 iso sipuli
  • 2 limen mehu
  • 2 rkl kapriksia
  • puntti ruohosipulia tai persiljaa
  • 2 dl paahtovoimajoneesia (tai normaalia)
  • folioa

Pese perunat ja kääri sipulin kanssa kuorineen päivineen folionyyttiin.

Paahda perunanyyttiä 210C asteessa 1 tunti. Jäähdytä.

Kuori ja paloittele perunat kulhoon. Kuori myös sipuli ja leikkaa pieneksi. Sekoita perunan kanssa.

Purista limeä raikastamaan. Lisää myös valutetut kaprikset. Sekoita majoneesi ja silputtu ruohosipuli mukaan.

Paahdettu perunasalaatti kannattaa tarjota heti. Se ei jääkaapissa juurikaan parane.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi