Oliiviperunaa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arviota)
Loading...

Oliiveilla ja oliiviöljyllä maustettu perunamuusi on välimerellisten liharuokien oiva kumppani. Oliiviperunasta saa hienostuneen kiekon annokseen stanssilla.

Ainekset neljälle

  • 500g perunoita (keskijauhoinen lajike)
  • 1 dl oliiviöljyä (virgin)
  • 1 dl oliiveja, kalamata tai vihreitä
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • suolaa ja valkopippuria

Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Kaada vesi pois ja anna höyrytä viisi minuuttia niin ylimääräiset vedet häviävät.

Valmistele sillä aikaa oliivit. Valuta ja leikkaa pieneksi hakkeeksi. Silppua myös lehtipersilja.

Sekoita oliiviöljy, perunat, oliivit ja osa persiljasta. Muussaa niin että perunaan jää vielä sattumia.

Stanssilla saat nätin kiekon perunasta lautaselle. Koristele kiekon katto vielä persiljalla ja oliiveilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi