Nuudeliwokki

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Nuudeliwokki on nopea ruoka arjen kiireisiin. Tässä reseptissä se tehdään possusta, kaalisuikaleesta ja tietysti nuudelista. Maukkaan kastikkeensa ansiosta siihen saadaan mukavan lämmintä ja makeaa sävyä.

Ainekset neljälle

  • 300g possun fileesuikaleita
  • 200g savoijinkaalia tai valkokaalia
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 lime
  • 200g nuudeleita
  • 2 dl omenamehua

Mausteet

  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl soijaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 3 tähtianista
  • chiliä maun mukaan
  • 1 rkl ruskeaa sokeria

Kuori valkosipulinkynnet ja siivuta. Kiehauta nuudelit ohjeen mukaan.

Laita 1 rkl rypsiöljyä wokkiin ja possunliha perään. Paista pintaan ruskea väri.

Mausta oheisilla mausteilla. Halkaise ja purista limenmehu kyytiin ja paista possu nopeasti kypsäksi.

Siivuta sillä aikaa kaali tulitikkukokoon ja lisää pannulle. Lisää pari desiä omenamehua. Pyörittele viisi minuuttia kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan pehmenee. Lisää lopuksi keitetyt nuudelit ja sekoita nuudeliwokki pöytään.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi