Naurista ja pekonia

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Viimeksi päivitetty kesäkuu 6th, 2014Kattilaan vettä ja kiehumaan. Kuori ja lohko nauriit (tai kukkakaalit) haarukkapaloiksi. Keitä juuri ja juuri kypsäksi. Laita pannulle öljy ja leipäsiivut keskilämmölle. Silppua valkosipuli ja pekoni mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun leivät ja pekoni ovat täysin rapeita, tiputa ne silppuriin ja pyöräytä melko hienoksi rouheeksi. Laita kypsä kasvis kulhoon ja

Viimeksi päivitetty

Kattilaan vettä ja kiehumaan.

Kuori ja lohko nauriit (tai kukkakaalit) haarukkapaloiksi. Keitä juuri ja juuri kypsäksi.

Laita pannulle öljy ja leipäsiivut keskilämmölle. Silppua valkosipuli ja pekoni mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kun leivät ja pekoni ovat täysin rapeita, tiputa ne silppuriin ja pyöräytä melko hienoksi rouheeksi.

Laita kypsä kasvis kulhoon ja kuorruta rouheella. Tarjoa ruoka lämpimänä.

Ainekset neljälle

1 kg nauriita tai kukkakaalia

Rouhe
150g pekonia
2 siivua tummaa leipää (ei tuoretta)
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
pippuria

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi