Naudanlihaa ja paprikaa

1
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (23 arviota)
Loading...

Mukavasti suolainen naudanlihakastike, jossa makeaa paprikaa ja suun tuntumaa pähkinästä.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 300g naudanpaistia
  • 1 sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 2 kouraa cashew-pähkinöitä

Kastike

  • 1 dl soijaa
  • 1 dl kiehuvaa vettä
  • 1 rkl peruna- tai riisijauhoa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 tl viismaustetta

Suikaloi naudanpaisti hyvin ohueksi. Suikaloi paprikat ja sipuli myös. Sekoita kastike tekeytymään.

Wokki kuumaksi ja paahda cashew-pähkinöitä hetken aikaa. Siirrä sivuun.

Paistisuikaleet pannulle ja tippa öljyä. Kun suikaleet ovat saaneet väriä, voi heittää pari rkl kastiketta wokkiin. Anna kiehua siirapiksi.

Heitä sitten kasvikset kyytiin, pyöritä minutti, wokki törkeän kuumana kokoajan. Sitten kastike kyytiin, antaa kiehahtaa nopeasti ja ruoka heti tarjoiluvatiin.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

1 kommentti

  1. jang bosswell -

    Mietityttää mitähän tarkoittaa, Wokki törkeän kuumana kokoaja..? tulee sit mieleen ihan vaika mitä (törkeätä)
    hyvät sivut, mielenkiinolla lueskelee.
    tv J.B

Kommentoi