Naudan tomahawk

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Naudan tomahawk on näyttävä leikkaus ruhon kyljestä. Liha on ulkofileetä, eli sitä ei kannata paistaa kengänpohjaksi tai edes maustaa liikaa. Hyvää pannulle sekä grilliin.

Ainekset kahdelle

  • n. 900g naudan tomahawk
  • 1 tl savusuolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl ruokaöljyä
Ota tomahawk tuntia ennen paistoa huoneenlämpöön. Hiero pintaan paistamista kestävää ruokaöljyä.
Paista lihan pintohin nopeasti kummallekin puolelle nätti väri. Mausta päälimmäinen paistettu pinta suolalla ja pippurilla.
Siirrä 150C uuniin kypsymään, noin 10 minuuttia. Anna mennä hetki kauemmin, jos tomahawk on isompi.
Nosta liha pöydälle, folio ja pyyhe päälle. Anna vetäytyä hetki.
Iske naudan tomahawk tarjolle ja nauti mahtavasta pihvistä!
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi