Nakkikastike

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arviota)
Loading...

Nakkikastike on arjen klassikkoherkkuja. Tämän kanssa on turha lähteä hifistelemään. Ketsuppia sekä kermaa pannulle ja hyvä tulee.

Ainekset neljälle

  • 400g hyvälaatuisia* nakkeja
  • 1 iso sipuli
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl ketsuppia
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl ruokaöljyä

Vinkki* yksi tapa tarkistaa nakkien (myös makkaran) laadukkuus on katsoa pakkauksesta hiilihydraattien eli jauhon määrä. Tämä kohta pitää olla lähellä nollaa.

Pätki nakit pieneksi. Kuori ja kuutioi sipuli hyvin pieneksi. Laita pannulle voita sekä ruokaöljyä. Ala kuulottamaan sipulisilppua hissukseen. Kun se on kullankeltaista, voit lisätä nakit ja nostaa lämpöä.

Kun nakit ovat saaneet hiukan väriä, lisää kerma ja ketsuppi. Kiehauta kunnolla ja nakkikastike on valmis.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi