Munakokkeli

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Mehukas munakokkeli syntyy kun tekee kaikessa rauhassa. Sokerin ja suolan yhdistelmä antaa tähän aamiaisruokaan ainutlaatuisen makuelementin.

Ainekset neljälle

  • 6 kananmunaa (luomua miellellään)
  • 1 rkl maitoa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl sokeria
  • 1 rkl ruokaöljyä

Vinkki: Munakokkeliin kannattaa valita luomumunia. Normaali kananmuna saattaa maistua jopa kalarehulle, ja tässä ruoassa se todella pistää ikävällä tavalla esiin.

Riko kananmunat kulhoon ja lorauta hiukan maitoa perään. Mausta suolalla ja sokerilla. Vispaa tasaiseksi.

Kaada ruokaöljyä pannulle, ota siihen kevyt lämpö ja kaada munaseos pannulle.

Lämmitä hissukseen ja sekoita silloin tällöin kunnes munaseos alkaa hyytymään.

Nosta lämpöä ja sekoita taukoamatta munakokkeli irtonaiseksi, mutta mehukkaaksi. Älä paista kuivaksi – munakokkeli kypsyy hetken vielä pöydässäkin.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi