Mummonkurkut

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (60 arviota)
Loading...

Klassiset mummonkurkut ovat taatusti kesän parhaita herkkuja. Tee reilusti kerralla. Toimii grillilihan kanssa ja leivän päällä.

Viimeksi päivitetty

Ainekset kuudelle

  • 1kg avomaankurkkuja
  • 0,5dl etikkaa
  • 1dl sokeria
  • 1,5dl vettä
  • 1 koura tilliä

Pese kurkut. Kuori kurkuista suurin osa kuorta pois esim. juustohöylällä. Jätä vähän kuorta koristeeksi kurkun pintaan. Siivuta kurkut 5 mm paksuiksi siivuiksi.

Ota iso kannellinen rasia ja laita kurkut sinne. Laita myös muut ainekset perään, sulje rasia ja ravista hetki.

Anna mummonkurkkujen viilentyä ja tekeytyä vähintään tunti jääkaapissa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi