Mifu-pasta

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Mifu-pasta saa makua pecorinosta, sitruunasta ja paahdetusta tomaatista. Jos et tiedä mitä mifu on, niin ajattele sitä isompirakeisena raejuustona. Ne on näitä nykyajan ruokavillityksiä.

Ainekset neljälle

  • 400g spagettia
  • 200g mifua
  • 50g pecorinoa paloiteltuna
  • 4 tomaattia
  • basilikapuska
  • 1 sitruuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria

Halkaise tomaatit kannan kohdalta ja laita leikkuupinta alaspäin pannulle paistumaan. Laita 1 rkl oliiviöljyä pannuun niin ei tarraa tomaatti kiinni.

Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä napakaksi. Siivilöi ja pyöräytä hiukan oliiviöljyä kyytiin ettei pasta paakkuunnu.

Sekoita mifu, paloiteltu pecorino-juusto ja purista sitruunan mehu pastan sekaan. Mausta mustapippurilla.

Nosta mifu-pasta annoksiksi lautasille. Laita 2 paistettua tomaatin puolikasta per annos ja basilikaa koristeeksi.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi