Melitzano-munakoisodippi

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arviota)
Loading...

Maukas melitzano-munakoisodippi hurmaa täyteläisen pehmeällä koostumuksellaan. Meze-pöydässä tai esimerkiksi falafelien kanssa hyvä lisuke.

Viimeksi päivitetty

Ainekset, noin 3 dl.

  • 1 iso munakoiso
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl kreikkalaista jogurttia
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus valkopippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä

Uuni päälle 200 astetta. Laita munakoiso sellaisenaan vuokaan ja uuniin noin 30 minuutiksi, niin että se kypsyy sisältä pehmeäksi. Nosta jäähtymään.

Laita monitoimikoneeseen leikkaava terä ja loput ainekset sinne. Valkosipulia maun mukaan. Hurauta pari kertaa aineksia sekaisin.

Leikkaa munakoisosta siivu paksummasta päästä. Munakoiso on nyt helppo “pursottaa” muiden aineksien sekaan.

Huristele melitzano tasaiseksi tahnaksi. Laita Melitzano-munakoisodippi jääkaappiin maustumaan vähintään vartiksi.

Munakoisodippi ei tarvitse olla jääkaappikylmää kun se tarjoillaan.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi