Meksikolainen salaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (27 arviota)
Loading...

Meksikolainen salaatti syntyy näppärästi tölkkitavarasta ja on limekastikkeen ansiosta hyvin maukas ja raikas.

Viimeksi päivitetty

Ainekset kuudelle

  • 1 tlk kikherneitä suolaliemessä
  • 2 dl mustia papuja suolaliemessä
  • 1 punainen paprika
  • 2 kouraa kirskikkatomaatteja
  • 1 tlk maissinjyviä
  • 1 puska tuoretta korianteria

Salaatinkastike

  • 3 luomulimeä (1 koristeeksi)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl ruokosokeria

Pese ja raasta kahden limen kuoret kippoon. Purista limen mehut perään. Sekoita myös oliiviöljy ja sokeria sekaan. Jätä tekeytymään.

Kaada kikherneet, pavut ja maissinjyvät siivilään. Huuhtaise ja jätä kuivumaan.

Pese ja kuutioi paprika ja kirsikkatomaatit. Leikkaa korianteri silpuksi.

Laita kaikki salaattiainekset kulhoon ja pyöräytä sekaisin. Lorota vielä salaatinkastikkeet päälle ja pyöräytä taas niin että salaatti alkaa kauttaaltaan marinoitumaan kastikkeessa. Koristele meksikolainen salaatti korianterisilpulla ja limelohkoilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi