Mausteinen couscous

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (57 arviota)
Loading...

Couscous on peduiinin peruseväs leirinuotiolla. Oikeilla tilpehööreillä loistava ruoka sellaisenaan mutta toimii hyvin myös lihaisan taginen kaverina.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 2 dl couscous -ryynejä
  • 2 dl kanalientä
  • 1 sipuli
  • 200g herne-maissi-paprikaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl currya
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 50 g rusinoita
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl öljyä
  • Koristeeksi
  • Jogurttia
  • granaattiomenaa
  • lehtipersiljaa

Kiehauta kanaliemi ja herne-maissi-paprika. Ota levyltä pois ja kaada couscous joukkoon. Anna turvota muutama minuutti. Lisää sitten nokare voita ja sekoita.

Kuutioi sipuli ja ruskista pannulla reippaassa öljyssä. Lisää mausteet. Paahda hetken aikaa maukujen irrottamiseksi.

Nostele myös couscous pannulle ja paista hetki. Lisää sitten tomaattipyre ja rusinat. Mausta couscous suolalla ja lisää öljyä jos haluat ruuasta notkeamman. Aseta mausteinen couscous tarjoiluastiaan ja koristele jogurtilla, granaattiomenan siemenillä ja lehtipersiljalla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi