Sillin ystävän kannattaa opetella käsittelemään itse tätä herkkua. Mahdollisuudet ovat rajattomat.
Ainekset neljälle
Sipulisilli
- 1 sillifile (liottamalla vedessä saat suolaa pois)
- 1 punasipuli
- 1 tukko ruohosipulia
Liemi
- 0,5 dl väkiviinaetikkaa
- 1 dl Sokeria
- 1,5 dl vettä
- 10 rosepippuria
- 10 mustapippuria
Currysilli
- 1 sillifile
- 1 makea omena
- 1 tl sokeria
- 1 prk Smetanaa
- 1 rkl currya
Sipulisilli
Kiehauta liemiainekset. Heitä punasipulirenkaat kyytiin ja anna jäähtyä.
Kun liemi on kylmää, laita annospaloiksi leikatut sillit liemeen sekä hienoksi silputtu ruohosipuli. Jätä marinoitumaan yöksi.
Currysilli
Leikkaa sillifile annospaloiksi. Kuori ja silppua omena hyvin hienoksi kuutioksi. Sekoita kaikkiainekset ja jätä marinoitumaan yöksi.