Makkaravartaat

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Makkaravartaat syntyvät nopeasti grillissä tai uunissa. Herkullisen kastikkeensa ansiosta tässä reseptissä on oma sävel, verrattuna netin satoihin muihin makkaravartaisiin.

Ainekset neljälle

  • 400g hyvälaatuista lenkkimakkaraa*
  • 2 eriväristä paprikaa
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä

Kastike

  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl balsamico-etikkaa
  • 1 tl dijon-sinappia

*Vinkki: tarkista hiilihydraatit pakkauksen kyljestä. Vähän hiilihydraattia = vähän jauhoja.

Pätki lenkkimakkara varraspalojen kokoiseksi. Pese ja pilko paprikat myös samaan kokoon. Punasipuli kuoritaan ja leikataan pystyssä halki neljään osaan. Siitä saa eroteltua kerrokset vartaisiin.

Pujottele eri ainekset vuoron perään varrastikkuihin. Sivele oliiviöljyllä. Paista makkaravartaat grillissä tai 225C uunissa noin vartin verran pari kertaa kääntäen.

Makkaravartaiden kypsentyessä, sekoita kastike odottelemaan.

Nauti heti lämpimänä hyvän viinin tai oluen kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi