Makkarastroganoff

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (19 arviota)
Loading...

Makkarastroganoff on arkiruokaa parhaimmillaan – helppoa, nopeaa ja hyvää. Kannattaa välttää jauhomakkaroita ja panostaa kunnon lenkkiin.

Ainekset neljälle

  • n.400g hyvälaatuista lenkkimakkaraa
  • 1 iso sipuli
  • 2 maustekurkkua + kurkun lientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl ketsuppia
  • voita
  • suolat ja pippurit

Pilko makkara ja maustekurkut. Kuori ja silpusta sipuli hyvin pieneksi.

Ota korkeareunainen paistinpannu ja laita siihen voita. Ala kuullottamaan silpulisilppua hissukseen – tämä kannattaa tehdä huolella niin että nesteet häviävät sipulista ja sipuli muuttuu kullankeltaiseksi.

Nosta vähän lämpöä ja laita myös makkarat pannulle. Ota niihin nätti väri pintaan.

Mausta makkarastroganoff ketsupilla, suolalla ja pippurilla. Lisää kerma sekä loraus kurkun lientä ja kiehauta.

Lisää lisää kuutioidut maustekurkut hetkeä ennen tarjoilua.

Tarjoa makkarastroganoff keitettyjen perunoiden ja etikkapunajuurien kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi