Makkarakupit

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Makkarakupit ovat taattua 80-lukua. Luonnonsuoleen tehtyä berliininmakkaraakin on vielä saatavilla. Sitä tarvitaan, jotta makkarasta muodostuu kuppi uunissa.

Ainekset neljälle

  • 12 paksua siivua berliininmakkaraa*
  • 12 siivua emmentaljuustoa
  • 2 dl keitettyjä porkkanakuutiota tai herne-maissi-paprikaa

*berliininmakkaraa ei joka kaupasta löydy. Sen voi korvata esim. lauantaimakkaralla, mutta koska siihen ei voi jättää muovikuorta, kupin muodostuminen on arpapeliä.

Laita uuni tulemaan 200C.

Leikkaa berliininmakkarapötköstä 12 kpl sentin paksuisia siivuja.

Laita siivut uunipellille, laita jokaiselle siivulle yksi juusto ja paista uunissa kymmenisen minuuttia.

Täytä makkarakupit kiehautetulla porkkanalla tai herne-maissi-paprikaseoksella.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi