Maissikanaa rosmariinissa

1
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arviota)
Loading...

Klassista bistroruokaa Ranskasta. Maissikanaa löytyy meiltäkin. Makuero broileriin on uskomaton.

Viimeksi päivitetty

Ainekset neljälle

  • 2 maissikananrintaa (poista luu)
  • 8 perunaa
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 rkl voita
  • 1 tl vehnäjauoja
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1 rkl öljyä
  • suolat pippurit

Kuori ja laita perunat kiehumaan reilusti suolattuun veteen.

Ota iso pannu ja kuumenna se. Öljyä pinta ja laita kanat pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista nahkapuoli ruskean rapsakaksi ja käännä. Paista toista puolta pari minuuttia.

Lisää sitten saman pannun reunaan voi ja ja jauho. Sekoita hetki. Lisää sitten rosmariinit, valkoviini, dijon ja mausta. Anna hautua kanojen kanssa 10 minuuttia miedolla lämmöllä sekoittaen.

Nosta kanat leikkuulaudelle. Katso että kastike on tarpeeksi sakea. Jos ei, niin keitä kasaan vielä hetki.

Leikkaa kana poikkisyin ohuiksi siivuiksi ja jaa lautasille. Laita perunat kylkeen ja kaada kastike päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

1 kommentti

  1. Tämä on tosi hyvää – resepti on tosin korkeintaan kahdelle hengelle (perunoiden määrää ei ehkä tarvitse kaksinkertaistaa. 😃

Kommentoi