Lohisalaatti piparjuurikermalla

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arviota)
Loading...

Lohisalaatti saa tässä maukkaan piparjuurikerman kumppanikseen. Helppoa ja nopeaa kesäruokaa parhaimmillaan.

Ainekset neljälle

  • 200g kylmäsavulohta
  • 600g pieniä uusia perunoita
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 3 rkl oliiviöljyä (neitsyt)
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 koura tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna
  • baby-pinaattia

Piparjuurikerma

  • 1 rkl piparjuuritahnaa
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1/2 tl valkopippuria

Sekoita piparjuurikerman ainekset ja jätä kylmään odottelemaan.

Laita kuppiin oliiviöljy ja purista sinne sitruunamehua. Laita myös kaprikset kyytiin ja sekoita.

Keitä perunat napakaksi suolatussa vedessä. Anna jäähtyä. Pyörittele öljyseos ja silputtu tilli perunoiden kanssa.

Asettele baby-pinaattia tarjoiluastian pohjalle. Kasaa lohisalaatti sen päälle. Tipottele piparjuurikermaa sinne tänne.

Koristele lohisalaatti piparjuurikermalla tillin tai ruohosipulin oksilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi