Lohi-punajuurimousse

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arviota)
Loading...

Ylevä alkuruoka, jossa lohen suola ja punajuuren makeus kohtaavat. Joulupöydässäkin erinomainen.

Viimeksi päivitetty

kuudelle

  • 150g kylmäsavulohta
  • 2 rkl punajuurikuutioita (etikkasäilyke)
  • 1 rkl piparjuuritahnaa
  • 200g ranskankermaa
  • 1 koura ruohosipulisilppua
  • suolaa ja pippuria
  • mätiä (koristeeksi)

Laita blenderiin punajuurikuutiot, ranskankerma ja piparjuuri. Aja hyvin tasaiseksi mousseksi. Mausta rohkeasti.

Leikkaa kylmäsavulohet hyvin pieneksi silpuksi. Samoin ruohosipuli.

Sekoita lohet ja mousse. Jaa annoskuppeihin. Koristele mädillä ja ruohosipulilla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi