Klassikko ei paljon selittelyjä kaipaa. Lindströmin pihvit ovat skandinavisen keittiön bravuureja.
Ainekset neljälle
- 500g paistijauhelihaa
- 300g etikkapunajuuria
- 1 dl punajuurilientä
- 1 kananmuna
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 2 tl sokeria
- 1 dl korppujauhoja
- 1 rkl perunajauhoja
- 2 rkl sipulijauhoja
- suolat pippurit
Raasta punajuuret kulhoon ja lisää liemi, kananmuna, viinietikka ja mausteet. Sekoita korppujauho turpomaan seokseen. Ripottele perunajauho päälle.
Jauheliha leikkuulaudalle ja kokkiveitsellä hienoksi.
Yhdistä punajuuriseos ja liha. Vaivaa tasainen taikina ja paista Lindströmin pihvit valurautapannulla reippaassa öljyssä pari-kolme minuuttia per puoli. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kapristen kanssa.