Limoncello-kanaa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (173 arviota)
Loading...

Limoncello-kana on herkullinen uuniruoka. Jos ei kaapista satu löytymään Limoncello-likööriä, niin sen voi korvata sokeroidulla sitruunamehulla. Tämä vie kielen mennessään.

Ainekset neljälle

  • 4 broilerin (tai kanan) rintaa
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl limoncello-likööriä (tai 2 sitruunan mehu ja 1 rkl sokeria)
  • 2 porkkanaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Leikkaa broilerista luu pois. Paista lintu nätin ruskeaksi pinnasta, mausta suolalla sekä pippurilla ja siirrä uunipataan. Jauhota pinnat.

Kuori ja suikaloi porkkanat pataan. Kaada limoncello ja kerma pataan. Lopuksi oliiviöljyä reipas loraus pinnalle niin ruoka ei kuivu uunissa.

Paista limoncello-kanaa kannen alla 45 minuuttia 200C uunissa. Ota kansi pois ja nosta uunin lämpö 225C. Ruskista vartin verran.

Annan limoncello-kanan jäähtyä hetken kannen alla ennen tarjoilua.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi