Lihapullavuoka

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

Lihapullavuoka on esimerkki siitä, mitä marketin eineksistä voi saada aikaan tuunaamalla. Vapaapäivän ruoka tehdään tietysti itse alusta loppuun.

Ainekset neljälle

  • 300g lihapullia
  • 300g tuorepastaa
  • 1 pallo mozzarella-juustoa
  • 2 dl kermaa
  • 1 parskaali
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • persiljaa koristeeksi

Vinkki: Arjen kiireessä kelvollinen lihapullavuoka syntyy myös kaupan einespullista ja tuorepastasta.

Laita uuni tulemaan 225C.

Halkaise valkosipulinkynnet ja sivele niillä paistovuoan pinnat. Kaada vuokaan 1 rkl oliiviöljyä.

Sekoita tuorepasta, lihapullat ja kerma. Pilko parsakaali ja mozzarella pieneksi palaksi mukaan.

Kaada koko komeus vuokaan ja lorauta vielä reippaasti oliiviöljyä päälle. Mausta mustapippurilla.

Paista lihapullavuokaa kuumassa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä uunin jälkeen hetki ja koristele persiljalla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi