Leipäjuustoa ja hilloa

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arviota)
Loading...

Leipäjuustosta syntyy tämä uskomattoman hyvä jälkiruoka – ja aikaa menee noin viisi minuuttia!

Ainekset neljälle

  • 4 palaa leipäjuustoa (pyöreitä mieluiten)
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 dl lakka- tai omenahilloa, ja/tai marjoja  ja/tai siirappia (kuusenkerkkä esimerkiksi)

Teflon pannu keskilämpimäksi ja kanelia siihen paahtumaan. Älä polta sitä.

Lorauta kerma sekaan ja mausta sokerilla – kiehauta.

Ota liedeltä ja laita leipäjuustot sekaan. Anna niiden lämmetä hetki ja kasaa sitten jälkiruoka lautasille – hilloa päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi