Lassi – jogurttijuoma

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (50 arviota)
Loading...

Tulisen ruoan poltetta tasaa parhaiten maitopohjainen juoma. Lassin voi tehdä suolaisena tai makeana. Mangolassi esimerkiksi on erittäin suosittu intialaisen ravintolan listalla.

Viimeksi päivitetty

Ainekset n.1 litra

  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 dl maitoa
  • 3 dl tölkkihedelmiä tai sosetta*
  • 2 dl jäitä
  • 1 tl kardemummaa (voi jättää pois)
  • Sokeria tai suolaa maun mukaan

*esim. mangoa tai päärynää. Jos teet suolaisen lassin, niin korvaa hedelmät piimällä.

Lassin teko on niinkin yksinkertaista että mittaile ainekset tehosekoittimeen ja hurauta sileäksi. Jäätkin saa mennä hileiksi mukana. Kardemumma antaa lassiin kivan säväyksen.

Tarjoa lassi aina kylmänä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi