Kreikkalainen munakas uhkuu saarivaltion makuja; on fetaa, punasipulia ja yrttejä. Karppaajat ilahtuvat erityisesti tästä maukkaasta munakkaasta.
Viimeksi päivitetty
Ainekset kahdelle
- 4 munaa (luomu, niin ei maistu kalarehu…)
- 100g fetajuustoa
- 1 pieni punasipuli
- 10 kirsikkatomaattia
- 1 koura yrttejä silputtuna
- 1 tl pippuria
- öljyä
Riko munat ja sekoita kulhossa. Mausta pippurilla. Sekoita myös fetajuusto mukaan.
Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne varovasti myös kulhoon.
Kuori ja viipaloi punasipuli niin ohueksi kuin saat.
Lämmitä pannu keskiteholle. Öljyä reilusti ja kaada munakasseos pannuun. Ripottele myös sipulit pinnalle.
Voit käännellä hyytyviä reunoja munakkaan keskelle ensimmäisen minuutin ajan. Tasoita munakas ja jätä paistumaan pienellä lämmöllä. Varo ettei pohja kärvähdä.