Kiinankaalisalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...

80-luvun hämärästä tähän päivään nostettu kiinankaalisalaatti saa makeutta kurpitsapikkelsistä ja kylkeen sille tehdään upea majoneesipohjainen kastike. Tämä muuten maistuu melkein minkä kanssa tahansa.

Ainekset kuudelle

  • 300g kiinankaalia
  • 1/2 kurkku
  • 250g kurpitsapikkelsiä

Salaatinkastike

  • 1 kananmuna
  • 1/2 limen mehu
  • 1 tl dijon-sinappia
  • 4 rkl kurpitsapikkelsin lientä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 dl rypsiöljyä

Laita kurpitsapikkelsi valumaan. Ota liemi talteen. Pese kiinankaali, kuivaa ja leikkaa ohueksi suikaleeksi. Raasta kurkku valumaan siivilään.

Laita salaatinkastikkeen ainekset korkeaan astiaan ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Munan valkuainen pitäisi estää juoksettumisen.

Sekoita kiinankaalisalaatti ja tarjoa salaatinkastikkeen kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi