Kesäkurpitsapasta pekonilla

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arviota)
Loading...

Kesäkurpitsapasta on yllättävän hyvä vaihtoehto alkuperäiselle jauhoista tehdyille. Vähähiilihydraattista ja terveellistä pastaa kannattaa tasapainottaa reippaalla pekonilla.

Ainekset neljälle

  • 1 kg kesäkurpitsaa
  • 100g pekonia
  • 50g parmesaania
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 koura basilikaa
  • suolaa ja pippuria

Laita kattila tulille ja puolilleen vettä. Siivuta pekoni ja paista paistinpannulla rapeaksi.

Kuori kesäkurpitsa ja höylää juustohöylällä hyvin ohuiksi siivuiksi. Kesäkurpitsasiivut voi leikata veitsellä spagetin mallisiksi. Tai jos omistat pastakoneen spagettiterällä – voit taputtaa itseäsi selkään.

Kiehauta kesäkurpitsapasta nopeasti, 3-4 minuuttia reipaasti suolatussa vedessä.

Nostele kauhalla pannulle pekonin sekaan. Sekoita myös 1 purkki ranskankermaa kyytiin. Pippuria hyvin ja silpustettua basilikaa.

Kasaa kesäkurpitsapastaa lautasille kauniiksi keoksi. Höylää parmesaanilastuja annoksen päälle sekä koristele basilikanlehdillä.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi