Kesäinen kanapaistos

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (27 arviota)
Loading...

Kanapaistos tulee näppärästi uunivuoassa. Uusien perunoiden tuoreus yhdistettynä kirsikkatomaatteihin – aivan upeaa kesäruokaa.

Ainekset neljälle

  • 1 kg uusia perunoita
  • 600g kirsikkatomaatteja
  • 4 broilerinrintapalaa
  • 1 nippu oreganoa
  • 1/2 dl oliiviöljyä (neitsyt)
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • suolat pippurit

Keitä perunat melkein kypsiksi. Litistä niitä hiukan niin että kuori hajoaa.

Paista broileriin väri kauttaaltaan, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita laakeaan vuokaan pohjalle perunoita ja broilerit. Revi oreganot päälle. Viillä tomaatteja hiukan veitsellä ja asettele päälimmäiseksi.

Sekoita öljy, etikka ja mausteet. Lorota tasaisesti vuoan päälle.

Paista 225 uunissa 25-30 minuuttia.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi