Kermainen mangobroileri

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (81 arviota)
Loading...

Kermainen mangobroileri kuulostaa huoltoaseman listahitille, mutta siitä saa erittäin hyvää kotioloissa, kun voi laittaa kunnolla oikeaa kermaa ja voita joukkoon.

Ainekset neljälle

  • 600g broilerin rintafilettä
  • 2 dl Bonnen mangososetta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl kasvislientä
  • 1 prk mangososetta (vauvanruokaa esim.)
  • 1 tl currya
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl voita
  • lehtipersiljaa tai korianteria koristeeksi

Siivuta broilerin rintafileet kolmeen osaan. Laita pannulle voita, ja paista broilerin palojen pinnat nopeasti nätin ruskeiksi. Lisää kasvisliemi pannulle ja kiehauta. Lisää mangosose sekä kerma pannulle. Kiehauta taas niin että lintu kypsyy, mutta varo keittämästä nopeasti kypsyvää lihaa kengänpohjaksi.

Mausta hyvin ja maista. Ruoassa pitää olla runsas maku; makeutta, suolaisuutta ja kerman täyteläisyyttä.

Tarjoa kermainen mangobroileri esimerkiksi riisin kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi