Kermainen mangobroileri

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (91 arviota)
Loading...

Kermainen mangobroileri kuulostaa huoltoaseman listahitille, mutta siitä saa erittäin hyvää kotioloissa, kun voi laittaa kunnolla oikeaa kermaa ja voita joukkoon. Tämä herkku syntyy nopeasti ja vaivattomasti.

Ainekset neljälle

  • 600g broilerin rintafileitä
  • 2 dl Bonnen mangososetta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl kasvislientä
  • 1 tl currya
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl voita
  • lehtipersiljaa tai korianteria koristeeksi

Siivuta broilerin rintafileet kolmeen osaan. Laita pannulle voita, ja paista broileripalojen pinnat nopeasti nätin ruskeiksi. Lisää kasvisliemi pannulle ja kiehauta. Lisää mangosose sekä kerma pannulle. Kiehauta taas niin, että lintu kypsyy, mutta varo keittämästä nopeasti kypsyvää lihaa kengänpohjaksi.

Mausta hyvin ja maista. Ruoassa pitää olla runsas maku; makeutta, suolaisuutta ja kerman täyteläisyyttä.

Tarjoa kermainen mangobroileri riisin kanssa.

Sisältöyhteistyö Bonne Juomat Oy:n kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi