Kattilalasagne

1
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arviota)
Loading...

Oikopolku onneen! Kattilalasagne sisältää kaikki ne hyvät maut, jotka ovat tavallisessa lasagnessa. Työmäärä, valmistumisaika ja tiski tippuvat puoleen.

Ainekset kuudelle

  • 200g lasagnelevyjä
  • 1 pallo mozzarellaa
  • persiljaa koristeeksi

Jauhelihakastike

  • 400g naudanjauhelihaa
  • 1 iso sipuli
  • 1 valkosipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tlk tomaattimurskaa
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl balsamico-etikkaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 tl kuivattua basilikaa
  • 1 tl suolaa

Vinkki: Kokeile tehdä kattilasagnea naudan sijaan tonnikalasta tai broilerin jauhelihasta.

Tee ensin jauhelihakastike isossa kattilassa. Silpusta sipuli sekä valkosipuli kattilan pohjalle. Kuullota oliiviöljyssä.

Laita myös jauheliha kattilaan. Pätki se hienoksi lastalla ja paista hieman väriä lihaan. Mausta ohjeen mukaan, sekoita ja kaada tomaattimurskat kyytiin. Huuhtaise tölkit vedellä ja kaada myös kattilaan.

Lohko lasagnelevyjä kattilaan. Sekoita silloin tällöin kypsymisen aikana, etteivät tarraa toisiinsa kiinni.

Keittele vartin verran hissukseen niin, että lasagne alkaa pehmenemään.

Lorauta kerma sekaan. Pyörittele sekaisin.

Kun lasagnen palat ovat pehmeitä, annostele kattilalasagne lautasille. Revi mozzarellaa päälle ja koristele persiljasilpulla.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

1 kommentti

  1. Saija Harju -

    Piti antaa Kattilalasagnen reseptille 4,5 tähteä (vahingossa tuli 1 tähti🙈) On hyvää ja helppo tehdä!

Kommentoi